Στο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού

Στο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού

Το Εργαστήριό μας συμμετέχει με χαρά την Κυριακή 17 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού το οποίο διοργανώνουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5» για πρώτη φορά στο Ηράκλειο!

Το 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού έρχεται στο Ηράκλειο!

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, με δωρεάν είσοδο, στον Καράβολα Ηρακλείου, στην προτομή του Γιούριν Γκαγκάριν. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να παίξουν! Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τα παλιά «ξεχασμένα» παιχνίδια και οι μεγάλοι μας φίλοι θα θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια! Εργαστήρια με πηλό, κουτσό, τσουβαλοδρομίες, τυφλόμυγα, κουταλοδρομίες, πεντόβολα, σβούρες, κρεμάλα, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!

Το 1ο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού είναι αφιερωμένο στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλα τα έσοδα από το bazaar του οργανισμού θα ενισχύσουν τις δράσεις που πραγματοποιεί για κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας, καθημερινά, πανελλαδικά, παρέχοντας το σύνολο των υπηρεσιών του.

Σχετικά Links:

Στο Φεστιβάλ Ξεχασμένου Παιχνιδιού