7η Πανελλαδική Έκθεση Κεραμικής

Ο Δημήτρης Λυμπερίδης συμμετέχει στην 7η Πανελλαδική Έκθεση Κεραμικής & 3η Γλυπτικής, η οποία λαμβάνει μέρος από 15 έως 30 Σεπτέμβρη στην αίθουσα Τέχνης «ΕΞΟΔΟΣ«.

7η Πανελλαδική Έκθεση ΚεραμικήςΤο έργο με τίτλο «Μίτος της Αριάδνης» βρίσκεται ανάμεσα σε 60 εξαιρετικά χειροποίητα έργα καλλιτεχνών από περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας.

Ο ετήσιος θεσμός της Πανελλαδικής Έκθεσης Κεραμικής έγινε το «Παρουσιολόγιο» για τους Κεραμίστες που πιστεύουν και μάχονται για αυτήν τη μαγική Τέχνη που λέγεται Κεραμική. Ξεκίνησε πριν επτά χρόνια από τη «Σχολή» Κεραμικής της Πετρούπολης και τώρα φιλοξενείται στο κέντρο της Αθήνας, στην Αίθουσα «ΕΞΟΔΟΣ» κάθε δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.

Αλλά πάνω από όλα την έκθεση την κάνει μοναδική η πρωτοτυπία των όρων της διακήρυξης, όπως: «δεν κρίνει βραβεία, επαίνους ούτε δίνει χρηματικά έπαθλα. Ως έργο της είναι η με ίσους όρους παρουσίαση των έργων των καλλιτεχνών …κριτές να είναι το κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση ή που θα ξεφυλλίσει το έντυπο με τα έργα αυτής της μαγικής Τέχνης…»

7η Πανελλαδική Έκθεση Κεραμικής
Σχετικά Links: