Καλή και ευτυχισμένη χρονιά!

Tα πρώτα ελπιδοφόρα μηνύματα για το “άνοιγμα” της αγοράς έρχονται στην αυγή του 2021.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ταξιδιωτικών πρακτόρων και ΤΟs ( ECTAA), αποδίδει τα εύσημα στις ελληνικές αρχές και τον ΕΟΤ για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού μέσα στην πλέον καταστροφική χρονιά για τον παγκόσμιο τουρισμό, ελέω πανδημίας. πηγή

Στο 2021 αναμένεται ανάκαμψη του κλάδου και εκτιμάται ότι η ευρωπαϊκή ταξιδιωτική αγορά θα φτάσει στα 168 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με συγκεκριμένες εκτιμήσεις οι μεσογειακοί προορισμοί (Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα κλπ.) θα έχουν μεγαλύτερη ανάπτυξη από το μέσο όρο. πηγή

Λόγω των συνθηκών, η έκθεση “Τέχνημα” στην οποία συναντιόμαστε κάθε χρόνο, προς το παρόν δεν προβλέπεται να πραγματοποιηθεί.

Εν αναμονή της επιστροφής στην κανονικότητα και προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς, θα θέλαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να κατανοήσουμε τις προθέσεις σας για επικείμενες παραγγελίες.

Ευχές για μια δημιουργική χρονιά

Με την ευχή φέτος να γίνουν όλα όπως είναι καλύτερο για τον καθένα να γίνουν! Το 2021 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν κάθε ιό. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά!