Γενικές πληροφορίες παραγγελίας

Θα πρέπει να γνωρίζετε…

Χειροποίητο σημαίνει μοναδικό Κάθε κεραμικό αντικείμενο είναι μοναδικό, φτιάχνεται και ζωγραφίζεται στο χέρι ένα-ένα χωριστά και μπορεί να έχει πολύ μικρές διαφορές σε σχέση με ένα άλλο ίδιο κομμάτι.

Διαφοροποιήσεις ανάλογα το μέγεθος * : Ανάμεσα σε κάθε γκρουπ κωδικών, οι διαστάσεις ή/και ο αριθμός του εικονιζόμενου ζωγραφικού θέματος μεταβάλλεται ανάλογα το μέγεθος του κεραμικού που επιλέγετε (πχ 1 ψάρι στις μικρές φόρμες, 2 ή/και 3 στις μεγαλύτερες). * Ισχύει μόνο για τη σειρά “Θαλασσινά θέματα

Εγγύηση κατά την παράδοση : Το εργαστήριό μας φροντίζει για την καλύτερη και ασφαλέστερη συσκευασία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση φθοράς κατά τη μεταφορά της παραγγελίας σας, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της ζημιάς (κατόπιν επικοινωνίας).

Στείλτε μας την παραγγελία σας : Χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να οργανώσετε και να στείλετε την παραγγελία σας. Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας το συντομότερο για όλες τις σχετικές πληροφορίες (διαθεσιμότητα προϊόντος, τιμή, πληροφορίες αποστολής/παράδοσης).

 

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία

Ε-Mail: info@limberidis.gr  •  Τηλ: 2810 250038  •  Φαξ: 2810 212568