Παρουσίαση νέας κάρτας

Το να πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν την ανακοίνωση είναι κάτι φυσιολογικό – σήμερα όμως μπορούμε επιτέλους να αποκαλύψουμε ότι έχουμε επανασχεδιάσει εντελώς τις κάρτες μας για όλα τα προϊόντα μας. Δε μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε τη γνώμη σας για τη νέα εμφάνιση, αλλά εν τω μεταξύ, ας αναφέρουμε τα κύρια χαρακτηριστικά τους….

handmade ceramics greece

Product Card ή… Card Postal?

  • Η νέα μας κάρτα λούζεται με τον δυνατό ελληνικό ήλιο, σε μια πεντακάθαρη παραλία του νομού Ηρακλείου, με φόντο – τι άλλο – από το μπλε της ελληνικής θάλασσας!
  • Ο πρωταγωνιστής της φωτογράφισης είναι ένα χειροποίητο δίγλωσσο βάζο, δημιουργία του Δημήτρη Λυμπερίδη κατά την αρχέγονη τεχνική των ερυθρόμορφων & μελανόμορφων αγγείων. Σύμβολο της παράδοσης, του κύρους της ελληνικής αγγειοπλαστικής και φυσικά της διατήρησης της αυθεντικής χειροποίητης τέχνης.

All of the necessary information

  • Στο εσωτερικό της κάρτας παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες (στην αγγλική γλώσσα), σχετικά με τη διαδικασία δημιουργίας των προϊόντων μας, τις πρώτες ύλες και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και φωτογραφικό υλικό επί τω έργω.
  • Στο πίσω μέρος αναγράφονται το logo και ο κωδικός πιστοποίησης Cretan Hands καθώς και οι απαραίτητη επεξήγηση των παραπάνω.

Of great quality

  • Για την κάρτα αυτή επιλέχθηκαν χρώματα (και αποχρώσεις) ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την αισθητική όλων των προϊόντων
  • Για την δημιουργία αυτού του αποτελέσματος χρησιμοποιήθηκε σύγχρονη τεχνολογία με εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας σε σκληρό χαρτί πολυτελείας.

handmade ceramics Crete Greece

Επισκεφτείτε την φόρμα επικοινωνίας εδώ και πείτε μας τις εντυπώσεις για τη νέα μας κάρτα. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!